Try out

In het eerste weekend van juni 2018 wordt op Schiermonnikoog het 61e muziek- en zangfestival georganiseerd. Popkoor Leek neemt, met nog 30 andere koren en 36 muziekverenigingen, voor het eerst deel aan dit festival. Een deskundige jury beoordeeld de nummers die we ten gehore brengen.
We zetten hiervoor graag de puntjes op de i en schakelen daarom op onze laatste repetitie voor dit festival nog een keer stemcoach Ellen Bakker in. Op vrijdagavond 25 mei a.s. willen we belangstellenden in de gelegenheid stellen kennis te maken met ons repertoire. Deze ‘try out’ doen we in de vorm van een openbare repetitie in de kerk van Tolbert, waar iedereen tussen 19.00 uur en 21.15 uur van harte welkom is om ons te komen beluisteren.
Tijdens het jury-optreden op zaterdag 2 juni in de kerk op Schiermonnikoog, moet in ieder geval één nummer a cappella gezongen worden. Al wekenlang zijn we flink aan het repeteren om dit nieuwe nummer zo mooi mogelijk uit de verf te laten komen.
Ben je nieuwsgierig naar dit nieuwe nummer of wil je gewoon nog eens genieten van ons vierstemmige repertoire? Kom dan gezellig langs. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de gemaakte kosten wordt op prijs gesteld. Tijdens de twee pauzes wordt tegen vergoeding een kop koffie, thee of ranja geschonken.

U/jij bent van harte welkom!