Over ons

Op 4 oktober 2012 vond de eerste repetitie van Popkoor Leek plaats. Na deze flitsende start bruist ons koor na tien jaar nog steeds volop. Elke donderdagavond wordt er door 48 zangers en zangeressen hard gewerkt aan het uitbreiden van ons vierstemmige repertoire. Het koor staat sinds oktober 2023 onder leiding van dirigent Erik Luikens. Daarbij wordt hij ondersteund door een pianist. Onder de enthousiaste leiding hebben we inmiddels een gevarieerd repertoire opgebouwd, bestaande uit Engels- en Nederlandstalige popnummers van vroeger tot nu, zowel up-tempo nummers, als popklassiekers en ballads. Van ‘Abba Medley’, ‘Kiss from a rose’,’Euphoria’ tot ‘skyfall’, ‘Fix You’ en ‘Conquest of paradise’.. Afwisseling genoeg!

feb 15- 042

 

Tijdens onze optredens, voornamelijk in de regio, willen wij een kwalitatief goed en gevarieerd repertoire ten gehore brengen. Wij streven er naar om ons gehele repertoire uit het hoofd te zingen en weken aan beweging in de vorm van choreografie. Daarnaast staat ook gezelligheid bij ons hoog in het vaandel.

Om de uitstraling en de klank van Popkoor Leek te willen behouden, is er een leeftijdsgrens tot 60 jaar. Deze leeftijd geldt alleen bij toelating bij het koor. Wanneer je als lid 60 jaar wordt, hoef je er dus niet af.

Gelet op het geringe verloop binnen ons koor werken wij met een wachtlijst voor nieuwe leden. Je kunt je opgeven voor de wachtlijst.

Wilt u informatie over de mogelijkheden voor een optreden? Neem dan contact op met ons secretariaat via  info@popkoorleek.nl, of vul het contactformulier in.