Over ons

Op 4 oktober 2012 vond de eerste repetitie van Popkoor Leek plaats. Na deze flitsende start bruist ons koor na tien jaar nog steeds volop. Elke donderdagavond wordt er door 48 zangers en zangeressen hard gewerkt aan het uitbreiden van ons vierstemmige repertoire, onder leiding van dirigente Corien Hoving-Velzing. Elke week wordt zij hierbij ondersteund door onze pianist Erik Luikens. Onder hun enthousiaste leiding hebben we inmiddels een gevarieerd repertoire opgebouwd, bestaande uit Engels- en Nederlandstalige popnummers van vroeger tot nu, zowel up-tempo nummers, als popklassiekers en ballads. Van ‘Abba Medley’, ‘Kiss from a rose’,’Euphoria’ tot ‘skyfall’, ‘Fix You’ en ‘Conquest of paradise’.. Afwisseling genoeg!

feb 15- 042

 

Tijdens onze optredens, voornamelijk in de regio, willen wij een kwalitatief goed en gevarieerd repertoire ten gehore brengen. Wij streven er naar om ons gehele repertoire uit het hoofd te zingen en weken aan beweging in de vorm van choreografie. Daarnaast staat ook gezelligheid bij ons hoog in het vaandel.

Gelet op het geringe verloop binnen ons koor hebben wij besloten een stop in te stellen voor nieuwe leden. Je kunt je opgeven voor de wachtlijst.

Wilt u informatie over de mogelijkheden voor een optreden? Neem dan contact op met ons secretariaat via  info@popkoorleek.nl, of vul het contactformulier in.