Popkoor Leek treedt op tijdens kerstmarkt Tolbert

LEEK – Popkoor Leek heeft in de afgelopen periode haar repertoire uitgebreid met een aantal eigentijdse kerstsongs. Op zaterdag 7 december brengt het koor deze songs, en andere sfeervolle popnummers, ten gehore op de kerstmarkt in Tolbert.

Tussen 17.00 en 18.00 uur kan er genoten worden van een optreden in de HJC Manege. Iedereen wordt dan ook van harte uitgenodigd om dit te komen aanschouwen.

Stichting de Zijlen

Als warming-up voor dit optreden, start het Popkoor eerder op deze dag met een speciaal optreden voor de bewoners en medewerkers van Stichting De Zijlen, binnen de locatie Sintmaheerdt in Tolbert. Hiermee toont het koor haar betrokkenheid bij de naaste woonomgeving en brengt het de cliënten van De Zijlen graag in de kerstsfeer.

GMW-popkoorleek-522x391

Uitbreiden

Popkoor Leek wil naast de optredens graag ook het aantal mannelijke leden (momenteel zijn het er 8) verder uitbreiden. Geïnteresseerde heren – voor de dames is er helaas een wachtlijst – worden van harte uitgenodigd om het optreden tijdens de kerstmarkt te komen beluisteren. Meer informatie over deelname aan het koor kan worden ingewonnen via popkoorleek@hotmail.com.

– See more at: http://www.de-midweek.nl/evenementen/17002/popkoor-leek-treedt-op-tijdens-kerstmarkt-tolbert