Popkoor Leek draagt bij aan goede sfeer op rommelmarkt De Hoeksteen

Popkoor Leek mocht op zaterdag 12 september 2015 een bijdrage leveren aan de goede sfeer van de 41e rommelmarkt bij De Hoeksteen in Leek.

Het koor kreeg de gelegenheid een kort optreden van twee blokjes te verzorgen. In deze twee blokjes liet het koor verschillende popsongs horen, zowel meer uptempo nummers als ballads. Het rommelmarkt-bezoekende publiek genoot zichtbaar van het optreden. Zowel de klanken als de performance, zo tussen de kraampjes en de meubels, vielen zeer goed in de smaak. ‘Kippenvel’ en ‘prachtige uitstraling’ was een greep uit de ontvangen feedback.

De opbrengst van de rommelmarkt was bestemd voor vijf goede doelen. Extra speciaal aan dit optreden was het feit dat één van de goede doelen een financiële bijdrage voor de aanschaf van een duofiets voor het Thomashuis in Niebert betreft. Dit Thomashuis wordt gerund door één van de koorleden.

Met een swingende versie van het nummer ‘Brabant’ sloot Popkoor Leek een zeer geslaagd optreden bij de rommelmarkt af. Hierna barstte de verkoop van goederen weer in alle hevigheid los.

IMG_1781   IMG_1782