Love of my life – Top2000 kerkdienst

Popmuziek is voor veel mensen een natuurlijke bron van emotie en inspiratie. Nummers uit de Top 2000 worden gedraaid bij huwelijken en begrafenissen; nummers met een verhaal, met een boodschap of nummers die ons raken.

Op zondag 26 november aanstaande om 19:00 uur vindt er voor de tweede keer een  Top 2000-kerkdienst plaats in de Hoeksteen aan de Lindensteinlaan 1 te Leek. Ook deze keer mogen wij weer een aantal nummers laten horen die in de Top 2000 voorbij komen.

Een dienst gebaseerd op nummers uit de populaire Top 2000 die in december wordt uitgezonden op NPO Radio 2. Het thema van deze Top 2000 kerkdienst is: “Love Of My Life”. Dit thema zal als een rode draad door de dienst lopen.

Spreker in deze dienst is Ds. E. van Gulik. De liederen die we met elkaar zingen of waar we naar luisteren worden live gespeeld door een tweetal bands en live gezongen door ons.

Ook als je nooit in een kerk komt, willen we je van harte uitnodigen voor deze speciale dienst.  Popmuziek zal de boventoon  voeren, waardoor de dienst heel laagdrempelig zal zijn en deze veel mensen zal aanspreken.

Popmuziek in de kerk? Ja dus!