Flitsende start van het nieuwe zangseizoen

Eerder dan gebruikelijk begon dit jaar ons nieuwe zangseizoen. Nog in de zomervakantie mochten we tijdens de Jaarmarkt in Zevenhuizen op woensdag 17 augustus 2016 een drietal optredens verzorgen. Deze jaarmarkt staat bekend in de wijde omgeving, dit maakte dat er naast onze vaste fans ook andere toeschouwers voor het eerst kennis maakten met ons repertoire.
De weergoden waren ons gunstig gezind en we stonden tijdens het zingen dan ook letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. In één woord: genieten!
Voor de variatie hadden we onze gebruikelijke outfit tijdens dit optreden omgeruild voor onze ‘zomeroutfit 2016’.

p1270001    p1270056

 

 

 

 

 

 

 

p1270166
p1270088
Een maand na het eerste optreden van het nieuwe seizoen mochten we op zaterdag 17 september 2016 onze opwachting maken tijdens het Korenfestival in Surhuisterveen. Drukte en gezelligheid alom. Met name tijdens ons eerste optreden bij de hoofdsponsor van het festival, de Rabobank, stond het publiek rijendik te genieten van onze performance. Ook tijdens het tweede optreden, tegen het einde van het festival, wisten we het toegestroomde publiek te beroeren met ons gevarieerde repertoire. Om de dag gezellig gezamenlijk af te sluiten kon een drankje op het terras natuurlijk niet ontbreken 😉

image2 sveen-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons derde optreden binnen acht weken was een bijzondere.
De Deense acapella groep Basix werd naar Leek gehaald op zondag 9 oktober. Wij mochten de rol als supportact innemen bij het unieke optreden dat deze 5 mannen neerzetten. Tijdens een door de heren aangeboden workshop voorafgaand aan het concert kregen we naast tips ter verbetering van onze performance een aantal zinvolle muzikale adviezen die we ook in de toekomst goed kunnen gebruiken.

rodenburghal p1040569
image_00006 image_00001
image_00008 image_00017
angels